Jag är en häst!

Vet inte om jag har påpekat det men jag ÄLSKAR
horoskop och liknande. Jag vet väll innerst inne att
det kanske inte stämmer, eller att man själv får det
att stämma, men det blir ju så rätt så ofta! En sak
som alltid fashinerat mig är hur ens stjärntecken
och kinesiska tecken faktiskt stämmer rätt bra in
på en.

Satt och kollade lite i en tidning och hittade en text
om kinesiska tecken, och såklart var jag tvungen att
google mitt, Hästen.


Hästar är tilldragande personer. De är varma och vänliga och gillar sociala tillställningar med många människor. De är perceptiva och tycker om att tala. De har en hög andlig natur och är ombytliga. Hästar är hetlevrade och envisa.

Lika snabba som de är på att bli kära, lika snabbt tappar de intresset. Här idag, bort i morgon är något av en hästs varumärke. Då, när du är redo att aldrig se dem igen, kommer de att ta vid där de senast lämnade!

Hästar är äventyrare i sina hjärtan men de har ett skarpt sinne och näsa för affärer. De tror på sig själva och är mycket energiska. De gillar både fysisk (Say What?!) och mental träning . Deras rörelser är snabba men graciösa, deras tal forcerat men ändå elegant.

Hästar blir lätt aggressiva om de inte får som de vill. De har inget behov av att äga andra därför blir de inte heller svartsjuka. De värderar sin egen frihet över allt annat. Då de är emotionella av sig, litar de på sin känsla för saker. Känns det inte rätt blir det inget utfört. De har förmågan att improvisera och kan hantera många saker på en gång.

Det är svårt för hästar att följa ett schema då de inte respekterar rutiner. De måste hålla sig sysselsatta men gör bäst ifrån sig när de får fria händer. Hästar har ofta udda arbetstider.
Hästar är fulla av nya idéer för att lösa svåra problem. När de har en ide, vill de starta direkt. De arbetar dygnet runt tills de har slutfört det. Hästar vill komma till slutet så snabbt som möjligt då de inte har någon tid att försitta. De bryr sig inte om du är brutal, bara du inte slösar med deras tid.
De lider av sömnlöshet.

Hästar måste tillåtas att visa sina känslor. De har ett hett temperament och är otåliga, vilket de gärna visar. I kärlek är hästar sårbara. De ger upp allt för deras kärleksobjekt. Detta skapar problem för dem då de är så impulsiva.

Om du har bjudit in en häst får du vänja dig vid att han blir den centrala gestalten. Hästar hör hemma i karriärer där de är omgärdade av människor. De tycker om att utkämpa sina egna slag. Färgstarka och livfulla får de många vänner. Om de kunde vara på flera ställen samtidigt, skulle de vara mycket nöjda. Deras själ är rotlös och ständigt sökande. Kreativitet är en del av deras väsen. De är talangfulla författare eller aktörer. Hästar har inget emot att börja om från början igen.
De bibehåller sin beslutsamhet och tycker om nya succéer.


Det finns mycket med Hästen som faktiskt stämmer in på mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0